Podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Z našich luhů a hájů s.r.o.
  • IČ: 05538262
  • Sídlo: Záhumenní 411/40a, 742 21 Kopřivnice
  • Kontaktní e-mail: luha@mojeluha.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Newsletter: e-mailovou adresu.
  • Komentáře: jméno, e-mail, název webu, IP adresu, identifikace prohlížeče, text komentáře.
  • Kontaktní formulář: jméno a e-mailovou adresu.
  • Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační a dodací adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Chat: jméno, e-mail, telefonní číslo, technické informace (IP adresa, prohlížené stránky, typ použitého zařízení, typ prohlížeče, rozlišení obrazovky).

Důvod a účel sběru údajů

  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli upozorňovat na nové články, produkty, aktuální informace.
  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abychom mohli váš komentář prezentovat a zároveň se chránili proti spamu.
  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy k poptávce služeb.
  • Poptávka/objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku/objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Newsletter: po dobu 2 let, nebo než se odhlásíte.
  • Komentáře: po dobu 5 let, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní formulář: po dobu 2 let.
  • Poptávka:  po dobu 2 let.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Chat: 3 měsíce.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem osobních údajů je:

  • Z našich luhů a hájů s.r.o. (IČ 05538262, se sídlem Záhumenní 411/40a, 742 21 Kopřivnice), která provozuje tento web.
  • EVici webdesign s.r.o. (IČ 28598661, se sídlem Petra Bezruče 139, 747 91 Štítina), která je poskytovatelem e-shopového řešení.
  • ComGate Payments, a.s. (IČ 27924505, se sídlem Gočárova třída 1754/48b, 500 02 Hradec Králové), která je poskytovatelem platební brány.
  • SmartSelling a.s. (IČ 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje e-mailingovou aplikaci SmartEmailing.
  • Smartsupp.com, s.r.o. (IČ 03668681, se sídlem Lidická 2030/20, 602 00 Brno), která provozuje chatovací aplikaci Smartsupp.
  • Ctibor Skřivánek (IČ 18078494, se sídlem Moravská 1434/14, 742 21 Kopřivnice), jako zpracovatel daňových dokladů a účetnictví.
  • TOPTRANS EU, a.s. (IČ 28202376, se sídlem Na priehon 50, 949 01, Nitra, SK), jako přepravce zboží.
  • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. (IČ 61329266, se sídlem 251 01, Modletice 135), jako přepravce zboží.
  • Zásilkovna s.r.o. (IČ 28408306, se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha), jako přepravce zboží.
  • PPL CZ s.r.o. (IČ 25194798, se sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany), jako přepravce zboží.
  • Česká pošta, s.p. (IČ 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha), jako přepravce zboží.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz, umístěný v zápatí každého e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás. Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. [/one_half_last]

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1.8.2020.